onsdag 8 september 2010

Bilpicnic, djursjukhus, utbrott och skitiga barn!

Okej tänk er lite skön bakgrundsmusik, en lugn dag utan någon som helst stress och måsten, en kaffe på en soldränkt terass, nöjd barn och en dag genomsyrad av ett enda stort lugn!
Finns det någon som skulle kunna påminna mig om hur en sådan dag känns, snälla!?

 Dagen började tidigt, upp med barnen och förbereda oss för lite olika aktiviteter, minstingen för några timmar med pappa på jobbet och storebror för en dag med mamma. Termosarna laddades med kaffe och mjölk och sedan ut och iväg... "-Hej då", till lillebror och "-Hej, hej" till Katta och Erika som hämtar upp oss med häst och hund för vidare färd mot Mälarkliniken. I bilen "picnicades" det för fullt, köttbullsmackor, fruktsallad, kladdkaka och en påse bilar (tack Katta)! Jag har alltid tyckt att det är spännande och lärorikt att komma till olika djurkliniker, dock känns det ju givetvis lite nervöst samtidigt eftersom man ibland kan få lite trista svar. Hästen undersöktes av samma strålande veterinär som sist och fick lite nya råd och återbesökstid. Redan före 12 var vi klara och på väg hemåt igen!

Hämtade upp en nöjd lillebror och rullade hemåt. Väl hemma ledde det ena till det andra och helt plötsligt kastade sej "Det stora utbrottet" sig över oss (läs: Wille). Eftersom ingen i vårt hus egentligen tycker om "DSU" så gjorde vi vad vi kunde för att få det att försvinna lika snabbt som det kommit! Vi lyckades och aningen sent kunde vi sätta oss vi middagsbordet där kommentaren "-Mamma, det här var det godaste jag har ätit på en timme" kläcktes av en lite ångerfull W om kycklingen. Älskade unge!

Ikväll har jag lovat mej själv att åtminstone försöka komma i säng i hyfsad tid, nattuggla som jag är. Dusch, hårinpackning och godnatt... Lediga dagar är (ibland) ganska jobbiga dagar. Återkommer med nya tag i morgon, ni med hoppas jag.

Over and out.

2 kommentarer:

  1. Lillplutten W. Är han inte söt? Lycka till idag!Suzana:)

    SvaraRadera
  2. Självklart får du länka :) (såg inte kommentaren din förrän nu :D) Ha en mysig kväll!

    SvaraRadera