onsdag 20 oktober 2010

Bläck i soffan och spökfika men inte några höstlöv...

Jahapp, ledig onsdag...
Vaknade till de ljuva tonerna av...En vansinnig fyra-åring!!!  "-Mammaaaa, Aaron har ritat i soffan!" Åhhh shit älskade snorvalp. Kravlar mig ur sängen med bara ena ögat vaket, går in i vardagsrummet och ser att, jomenvisst nog fasen är det fina små krusiduller (i bläck) på en ganska rejäl del i ena soffan. Ser dock aningens bättre ut med bara ett öga öppet så efter lite kisande med det ögat som hade lite sovmorgon idag stängde jag det igen. Nu bör jag kanske tillägga att storebror skällde som bara den så jag behövde inte säga så mycket mer än "-Aldrig mer Aaron, ingen penna om man inte vill rita på papper!" Efter lite fläckbort på kvällskvisten finns det dock inte ett spår kvar av bläcket!

Planen idag var att ta lite höstiga bilder på barn och häst men vädret var inte riktigt med oss. Regn och rusk så alla roliga lövhögar låg som stadiga öar istället för att blåsa runt och vara så där rolliga som bara en lövhög kan vara! Istället så har vi fördrivit tiden med fika hos stallägarna, handling (inhandling av årets första julmust), bakning och spökfika framför barnkanalen. Spökfikat var inte mer avancerat än att vi satt med varsin filt över huvudet, sade BUUUU med jämna mellanrum och åt banan och drack bubbelvatten. Kan tänkas att det inte är det mest sociala att sitta med en filt över huvudet och fika men det var en lite annorlunda fika och är det annorlunda så är det kul!

Lill-hästen fick komma in vid 12-tiden idag. Idag blev hon ståendes i stallet i fem (!) timmar... Jag var upp och tänkte släppa ut i "halvtid" men hon tyckte inte att den ideèn var okej. Ville stå kvar och fortsätta äta och inte alls gå ut i regnet med de andra så hon blev alltså inne ganska länge.





Nu Greys Anatomy och lite te.
Kram och godnatt, vi kanske syns i morgon ;)




Linken: GRATTIS TILL KORTET!!!

6 kommentarer:

  1. Aaron är uppfinningsrik som jag ser det. Finns det inget papper får man ta det som finns. Tur att du fick bort de iaf =)

    SvaraRadera
  2. Åh känner igen det där med målningar på soffan! =/ Elliot målade med spritpenna på vår (numera gamla och kastade) ljusbeiga skinnsoffa...

    SvaraRadera
  3. Jag hejar på Aaron - håller med Sandra :) Aaron är en problemlösare av rang!

    (Mikaela! Du har ett viktigt mejl från mig!)

    SvaraRadera
  4. Fick en plötslig insikt om det bara :)

    SvaraRadera
  5. Haaallååååh!
    Kolla va' mommo har gjort i kväll!! Varit och lyssnat på den här karln live. Han var alldeles FÖR bra:
    http://picasaweb.google.se/YvonneAP/Artister#5531724683890584034
    Det finns fler filmer från kvällen, men den här låten är väl den mest kända med ... DANIEL LEMMA!

    / Trött men glad mommo-mamma

    SvaraRadera
  6. Pappa kommer hem sent i natt! Ska kolla om han vill va' med på lite spökfika i morgon :)

    SvaraRadera