lördag 16 oktober 2010

Grymt bra dag på hemmaplan!

Vid det bruna huset vid vändplan har dagen varit riktigt bra... En feel-good-dag på något vis! Vi har hunnit med massor utomhus. Vi har, som jag skrev att vi skulle göra tidigare, vinterdonat och fått undan både sommarsäsongens alla prylar, plockat undan krukor och leksaker och framför allt storstädat! Vi fick ihop en hel släpkärra full med bråte...Efter lunch kröp Aaron ner i soffan för lite vila och jag och Wille tog med oss en påse morötter och åkte till stallet.
William är mer försiktig och inte lika "gå-påig" som sin lillebror när det kommer till hästar och stall så när han väl vill följa med blir ingen gladare än jag! Vi ropade in Lill-Bling och sen började den stora morotsfesten. Wille bjöd friskt och Lill-Bling tog så fint och försiktigt hon bara kunde, när resten av flocken tagit sig till stalldörren så flyttades festen ditåt och Wille tyckte helt plötsligt att de inte var så farliga längre!
På väg till stallet... Soligt idag!
 
Vissa hade mer bråttom än andra till stallet. Den äldsta bjöd på lite bus och brall!  Aramis - Still going strong...

"Ta snällt annars får du inget mer lördagsgodis!"


Den här lilla är svår att vara rädd för...

 Eftersom det faktiskt är lördag idag så blev det inhandling av lördagsgodis till kvällen. Våra killar brukar få välja på godis eller tidning på lördagen (de brukar allt som oftast välja tidning och tidningarna det då brukar handla om är Trailer, Boggie och andra maskinmagasin) tjocka tidningar fulla av bilder på stora maskiner som jobbar med alla möjliga olika saker. Om pappan i familjen sen har tur, kan han norpa dem när killarna somnat efter att först lirka tidningarna ur det stadiga grepp killarna somnat med dem i! Idag föll dock valet på godis och vi plockade på oss en stadig påse full med smågodis.Kvällen rundas av framför klassikern Pretty Woman, som jag bara äääälskar by the way, och lite strukturering inför morgondagen som innefattar både det ena och det andra.

Håller för övrigt tummarna för en gammal klasskompis som tävlar på Flyinge i helgen, hoppas det går bra Pernilla, du är grym!

Godnatt på er, "syns" i morgon...

2 kommentarer:

  1. Vilket fint kort på lukas och wille :-)

    SvaraRadera
  2. Åh, de där ungarna! Skulle vilja gosa lite med Kling & Klang idag ...
    / Mommo

    SvaraRadera