fredag 12 november 2010

Fredag...

Ruggigt nöjd med dagens middag! Såg på Leila (Lindholm) igår och hon kockade ihop hamburgare och egna pommes - så även jag... Big hit, blev jättegott faktiskt.
Fick lära mig något nytt när hon berättade att när man har ägg i köttfärsen så räcker det med bara gulan. Äggvitan gör att själva hamburgaren (i det här fallet) "sväller"och när jag lägger burgaren i pannan så vill jag ju att den ska bibehålla formen, tack för tipset-det stämde! Till våra egenhändigt lagade hamburgare så gjorde vi egna pommes och serverade till hamburgerbröd av snedskurna baguetter från COOP`s bake-off hylla.

William hade med sig avdelningens egna lilla maskot Brummis hem ifrån dagis idag. Tanken är att Brummis (en liten teddybjörn) ska få följa med Wille hem och efter helgen så får Wille berätta om helgens bravder tillsammans med björnen! Vi gick ut stenhårt med att låna ut en mössa och halsduk åt björnen och åkte och handlade, tydligen så har det varit en tuff dag för de båda eftersom både björn och storebror somnade i bilen på vägen hem.



Nu: Idol och en polka-kaffe.
Hoppas ni får en bra fredagkväll...
Puss och kram skumbanan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar