torsdag 30 juni 2011

Den lediga dagen mitt i veckan!

Den tillbringades i solen, på stranden med goda vänner för både stora och små... Badplatsen som är den mest barnvänliga och lättillgängliga i vår stad heter Krutudden och dit begav vi oss!

Med packade fikakorgar och en kasse med leksaker var vi på plats en stund innan lunch och blev kvar 3-4 timmar. Det badades, solades och gungades non-stop...
Fördelen när man är några vuxna som strålar samman vid badet är att det alltid är minst en som har koll på barnen i vattnet, någon liten kanske behöver kissa eller syssesättas på annat håll ett tag...
Det korta människorna åt medhavda plättar och korv från den lilla serveringen till lunch och vi vuxna hade med oss lite olika godsaker att komponera ihop en god sallad utav, lite knytis kan man säga!
Lillebror med solskyddskläder och "puffar"

En snäll vän lånade ut sin mega-ring till en glad Wille!

Vägarbete pågår!
Om möjligt välj annan rutt!

Hoppas ni andra kunnat njuta av sol och värme idag!

Här hemma blev det grillat till middag och efter det blev det ett besök till stallet med härligt sällskap, ett sällskap som syns på tok för sällan i mitt stall och det är synd - på gränsen till skamligt ;) Det är någon som är som skapt att vara i stallmiljö ofta!

1 kommentar:

  1. Skämmes tammetusan!! Får bli ändring på det!:) Det va precis vad jag behövde.♥♥

    SvaraRadera