måndag 4 juli 2011

Furuvik!

Igår var jag med familj, Johanna med familj och Anne med sin familj på besök till Furuviksparken. Det är länge sedan jag var där och igår var det alltså dax för en tripp till parken igen... Med packade fikakorgar och en hel del kaffe (ruggigt och kallt som tusan igår) så äntrade vi parken!

En liiiten notis om besöket är att det är bra dyrt med entrè och åkband. Nu kanske någon tycker att det är försvarbart med höga priser men jag tycker nog att det är lite väl magstarkt... För två vuxna & två barn med två åkband betalade vi 1110kr och det var alltå bara för att passera entrèn.

Vi började besöket  med en vandring bland djuren. Tittade på apor, kameler, krokodiler, ormar & spindlar bara för att nämna några av alla djur!


Efter det lunchade vi, pastasallad för de vuxna och pannkaksrullar med nutella till de små, gott och uppskattat av oss alla.
Sedan styrde vi mot karuseller och div. åkattraktioner! Kaffekoppar, spökborg (lite läskigt var det allt tyckte storebror), flygplan, berg-och-dalbana och bilar i olika former... Alla åkattraktioner uppskattades stort av grabbarna!!!När vi väl satt i bilarna på vägen hem åkte värmen på, som sagt så var det riktigt kallt och blåsigt igår!

Lite kul är det ju att när vi passerade Skutskär där det ligger ett pappersbruk utbrister William "-Uäck, det luktar kokt broccoli, var tusan är vi?"
Ingen konstig kommentar egentligen eftersom det verkligen luktar apa där när vinden ligger på...


1 kommentar:

  1. 1100kr helt galet!!
    Absolut inte värt i mina ögon.
    Synd att det kostar som det gör när det är nära och bra.
    Kram

    SvaraRadera