tisdag 14 september 2010

So sad!

Jaha, hur blev dagen nu då? Jodå vars... Helt okej trots allt!
Värmde ju upp med morgonkaffe och lite musik (ni har väl för tusan lyssnat på länkarna) innan vi gick utanför dörr´n. Lämningarna på dagis har tidigare alltid gått utan några bekymmer alls men inte nu längre och det är jättejobbigt för ett stackars mammahjärta. Anledning är antagligen att det skett en hel del förändringar i gruppen vilket tydligen är jobbigt för de små. Det är jobbigt att se...
Imorgon är vi i allafall lediga och planen är att åka till Nikkis i Uppsala och härja efter dagisfotografering på morgonen.

Jag har riktigt sköna jobbarkompisar... Dagens bästa skulle kunna vara en av mina kollegor som lyckades med bedriften att stänga in sig själv i en av kylarna! Han såg ganska galen ut när han väl kommit därifrån och berättade för oss...och Japp vi skrattade ganska mycket!

Lillhästen har lite trassel med sin ena framhov och linkar lite i hagen, hovis kommer förhoppningsvis i morgon och kollar henne och en annan med tappsko. Fortsätter med den sociala träningen istället vilket bla. innebär att ensam komma in och stå i stallet några timmar under dagen. Hon sköter sig fint och står lugnt, åtminstone när jag ser. Jag tycker att det verkar som att hon är en trygg individ med ett gott huvud. Känns jättebra!
Idag när jag ska stänga stalldörren så kärvar den lite och BLÄ, UACK och FY F-N så äckligt... Jag har nästan, bara nästan mosat en hel padda!!!! Trodde först att den klarat sig helt men nej då... De som känner mig vet att jag inte kan döda djur (kör slalom på stallvägen för att inte köra på sniglarna) så jag ringer till Sandra som är iväg och tränar. "-Please send him to paddhimlen!" Därav rubriken. May he rest in peace!

Kameran jag använt mig av idag är kabeln spårlöst försvunnen till så f´låt, lovar bot och bättring till imorgon.

Nu: Over and out, tack och adjö!

3 kommentarer:

  1. Känner igen mig i det där med sicksack-körningen... Mattias bli vansinnig på mig! ;) "Gaah, akta grodan!"

    SvaraRadera
  2. Har oxå märkt på malin att det är lite svårare att lämna på dagis...hon vill att jag ska bära henne innan jag åker.

    SvaraRadera
  3. Men herregud de är bara bra om en å annan groda går till spillo, för det första är de så många av dem å för de andra är de äckliga djur!
    Grodan du krossade i dörren skickade jag till grodhimmlen så du behöver inte oroa dig =)
    OBS att jag fick göra de å inte Linken!

    SvaraRadera