söndag 7 november 2010

Nöjd med dagen...

Som jag skrev tidigare så blev det lite egentid för mig och lilleman idag. Tanken var att ta en långpromenad och bara göra precis vad vi ville och när erbjudandet om att få låna stallets shettisar dök upp så valde vi självklart stallet! Aaron är orädd och faktiskt ganska kaxig vid stallet och hästarna så det gäller att ha ögonen med sig och tänka "steget före" hela tiden när vi är där uppe... Bara det när det kommer till att leda in ifrån hagen, shettisen Lukas (Aarons lilla favorit) följer med så snällt så - det är bara det att han är inte den enda! Vår egna häst kommer i regel alltid när vi visar oss vid hagen och förstår inte alls att småfolk inte riktigt klarar att stå på benen om man som fyrbening "tacklar" och trängs lite. Hans reaktion är dock att hytta med näven och gasta lite men avslutar för det mesta med lite lugnare tongångar!

"-Duktig Lukas, klapp klapp!"

När vi kom ifrån stallet bäddade vi oss ner oss på soffan under filten och somnade båda två och sov ända tills husets andra grabbar rullade upp på gatan med lastbilen. William var meeer än nöjd med sin dag med pappa och lastbilstransport.

Efter maten avrundade vi helgen med Aarons hembakta kakor (Carlshamns bageri, mixpåse) och stora glas kall mjölk, jotack inte dumt alls!



Nu Beck innan sängång. Kram på Dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar