torsdag 7 april 2011

Nattsudd...

Hej på er...
Som jag sade tidigare så är det mycket att stå i just nu!
Ibland när man kan känna att man har "upp över öronen" med saker att stå i, så kan man drabbas av känslan att energin man haft bara tar slut helt plötsligt!
Så brukar det vara för mig, men nu är det så mycket härligt och framför allt spännande saker på gång att även fast det ääär mycket att göra i kombination med lite sömn och en ******* tandvärk så tar energin faktiskt inte slut!
I ett av projekten som jag valt att lägga energin på till max. så händer det stora saker varje dag och jag ser fram emot dagen vi kan avslöja allt! Att det handlar om Mammablogg Galan kanske Ni som läser redan förstått!?

Men nu har klockan passerat läggdags för länge sedan och jag ska krypa ner och försöka sova lite så hjärnkontoret är på topp imorgon!

Kram och godnatt där ute, vem Du än är som letat dig hit...

1 kommentar:

  1. Hejsan

    Vi driver en nätbutik för hårvårdsprodukter som heter Bluestore.se

    Vi har satt ihop ett paket som innebär att du får en länk + banner av oss som du kan lägga upp på din blogg. Vi kan så klart anpassa bannern efter just din blogg om den vi tillhandahåller inte skulle passa i bredd exempelvis.

    För varje ny besökare som klickar på bannern och som sedan handlar hos oss inom 7 dagar, får du 5% på ordersumman av oss att utnyttja i vår butik. Pengarna utbetalas i form av ett presentkort hos oss och du kan enkelt följa hur mycket pengar du samlat in genom att logga in på vår sida. Utbetalning sker den 15e i varje månad om summan kommit upp i 300 kr.

    Låter detta intressant? Kontakta oss för att veta mer!

    Med vänliga hälsningar

    Miwa Karlsson

    www.bluestore.se

    SvaraRadera